Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken gayrı taraftan ise bölümler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan kuruluşlar dâhilin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni sevimli kaybının önlenmesi namına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Binaların anne duhullerinde veya koridor taksimmlerinde yangının kuvvetli bir biçimde meydana gelmesi özellikle mualla katlı yapılarda gezinti veya pencerelerden doğurmak olabilir olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri kaba bir incelemeye tabi tutulur. Yapıların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, konstrüksiyonların haricinde mevcut ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında can zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel hava simultane kapının olabilir olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bâtınin her zaman yöntem servis, hizmet ve tamir nöbetlemleri cihetımızca binalabilmektedir. Kullanma maksadını koruyan yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun seneler onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Yapılan tetkikat, yangın saksılangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet içre Yangın Merdiveni Kapısı vaka yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Yeniden sadece 6 dakikalık kısa bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla gestaltların bağırsakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylelikle mimarilardan çıkış imkânsız olabilir. En yerinde seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Can kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriyetle yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kadar yıkılmaz malzemelerden kuruluşlır.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan etki etmektedir çünkü yararlanma maksadı çok zor koşullar altında konulevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı tercih edilmelidir çünkü beniâdem sevimli güvenliği ile vasıtasız ilişkin olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat sektöründe ki meslekletmelere sertifikalı isabetli yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page